GASTENBOEK


Commentaren: 3
 • #3

  Hella en Elliot (zaterdag, 17 april 2021 14:18)

  Enjoy de veluwe is een gezellig huisje met mooie en ruime tuin. Een fijne stek om vanuit te wandelen en fietsen in de omgeving. Het ontbijt op de eerste ochtend was heerlijk en heel uitgebreid, aangevuld met warme broodjes! Wat ons betreft een aanrader.
  Hartelijke groet.

 • #2

  Dirk, Karin en de Tweeling ( 4jr) (donderdag, 22 augustus 2019 09:39)

  Een top midweekje gehad in het huisje van EnjoydeVeluwe.
  Gelegen aan de rand van Nunspeet in een rustig deel, toch centrum op loop/fietsafstand.

  Het huisje zelf is prima in orde en van alle gemakken voorzien. Meest belangrijke vonden wij dat het huisje ook met aandacht engezellig is ingericht en het daardoor veel huiselijker aanvoelt als een huisje op een mass-park. Alles is verder netjes , schoon en de keuken is goed voorzien van allerlei apparatuur en keukengerei.
  Een hele ruime afgeschermde tuin maken het dan een prima verblijfplek voor de vakantie!

  In de buurt is een natuurspeeltuin waar de kids zich prima hebben vermaakt. Verder goed gelegen voor uitstapjes naar het lokale zwembad, (de brake) , de veluwe zelf en Apeldoorn/julianatoren.

 • #1

  Maaike (dinsdag, 30 oktober 2018 20:41)

  Beste Ingrid, we hebben een heerlijke tijd gehad in jullie vakantiehuis. Het huis was zo gezellig ingericht, we voelden ons helemaal thuis. We hebben heerlijke boswandelingen gemaakt en gefietst over de Veluwe. De kinderen vonden het huis "perfect"en konden zich uitleven op de trampoline. Bedankt voor de extra nacht die we konden blijven. We komen heel graag nog eens terug. Hartelijke groet, Maaike