ROUTE


Adres: Molenweg 75-2, 8071 TJ Nunspeet

 

Let op: Gebruik je een navigatiesysteem, dan herkent het systeem ons adres waarschijnlijk niet. Toets je echter Molenweg 752 in, dan brengt het systeem je naar het woonhuis direct naast de ingang van het park.

Vanuit Amersfoort

Komend vanuit de richting Amersfoort op de A28, neem je afslag 15 Nunspeet/Epe. Aan het einde van de afrit sla je linksaf en volg je de Eperweg. Je gaat onder de snelweg door en over het spoor.  Bij de rotonde neem je de 2e afslag en je volgt de Eperweg verder gedurende +/- 2 km. Bij de eerste rotonde sla je rechtsaf richting de F.A. Molijnlaan. Bij de volgende rotonde neem je de 2e afslag en passeer je het tankstation aan jouw rechterhand. Bij de volgende rotonde neem je wederom de 2e afslag richting de Molenweg en je buigt direct daarna rechtsaf. Je rijdt nu op de Molenweg. Ons huis (nummer 75-2) bevindt zich na +/- 1 km aan jouw linkerhand op het park 'Onder de Molen'. Rijd via het grindpad het park op en houd links aan. Het vakantiehuis is herkenbaar aan het bord met ons logo bij het hek.

Vanuit Zwolle

Indien je uit de richting Zwolle komt op de A28, dan neem je afslag 15 Nunspeet/Epe. Aan het einde van de afrit sla je rechtsaf en volg je de Eperweg. Je gaat over het spoor. Bij de rotonde neem je de 2e afslag en je volgt de Eperweg verder gedurende +/- 2 km.  Bij de eerste rotonde sla je rechtsaf richting de F.A. Molijnlaan. Bij de volgende rotonde neem je de 2e afslag en passeert je het tankstation aan jouw rechterhand. Bij de volgende rotonde neem je wederom de 2e afslag richting de Molenweg en je buigt direct daarna rechtsaf. Je rijdt nu op de Molenweg. Ons huis (nummer 75-2) bevindt zich na +/- 1 km aan jouw linkerhand op het park 'Onder de Molen'. Rijd via het grindpad het park op en houd links aan. Het vakantiehuis is herkenbaar aan het bord met ons logo bij het hek.

Vanuit Apeldoorn

Komend vanuit de richting Apeldoorn op de A50, neem je afslag 27 Epe/Nunspeet. Aan het einde van de afrit sla je rechtsaf en volg je de Tongerenseweg (N309). Op de rotonde ga je rechtdoor. Vervolgens ga je bij de stoplichten rechtdoor en blijf je de Tongerenseweg (N309) volgen. Bij de volgende rotonde ga je rechtdoor evenals bij de volgende. Je volgt dan de Soerelseweg die over gaat in de Eperweg richting Nunspeet. Je gaat onder de snelweg A28 door en over het spoor. Bij de rotonde neem je de 2e afslag en je volgt de Eperweg verder gedurende +/- 2 km. Bij de eerste rotonde sla je rechtsaf richting de F.A. Molijnlaan. Bij de volgende rotonde neem je de 2e afslag en passeer je het tankstation aan jouw rechterhand. Bij de volgende rotonde neem je wederom de 2e afslag richting de Molenweg en je buigt direct daarna rechtsaf. Je rijdt nu op de Molenweg. Ons huis (nummer 75-2) bevindt zich na +/- 1 km aan jouw linkerhand op het park 'Onder de Molen'. Rijd via het grindpad het park op en houd links aan. Het vakantiehuis is herkenbaar aan het bord met ons logo bij het hek.


CONTACT


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.